Over Sam

Even kennismaken...

Sam had reeds op jongere leeftijd een passie voor schilderen en decoreren. Hij behaalde een diploma Schilderwerk en Decoratie en ging daarmee aan de slag bij een gerenommeerd bedrijf. Hij bouwde er een brede werkervaring en expertise op. Dit zorgt voor een stevige onderbouw nu hij zijn eigen bedrijf runt: ‘Schilderwerken Sam’.

Zijn zin voor verfijning en afwerking in combinatie met de juiste keuze van materialen leiden tot een hoge klanttevredenheid. Naast een eerlijke en heldere communicatie levert hij kwaliteit die de klanten erg waarderen.

U kan bij Schilderwerken Sam terecht voor binnen – en buitenschilderwerken, decoratieve technieken (mortex, calco), vloer- en muurbekleding en professioneel kleuradvies zowel voor particulieren als bedrijven.

Schilderwerken Sam is een jong schildersbedrijf dat de ambitie heeft te groeien tot een begrip van Gent tot de kust. Schilderwerken Sam staat voor de hoogst mogelijke kwaliteit, vakmanschap en service.

Wat klanten zeggen

  Bedankt Sam voor het prachtige resultaat en de uitmuntende service.

  Nathalie Verbaere

  Sam is een hele correcte, hulpvaardige communicatieve man. Met zijn oog voor detail bezorgde hij ons bijzonder fraaie resultaten bij ons renovatieproject!

  Niels De Ruyck

  Sam is een betrouwbare vakman! Schilderwerken worden zeer grondig uitgevoerd en kritisch bekeken. Er wordt ook mee nagedacht over verschillende opties. Heeft veel kennis. Een hele grote aanrader. Ons huis is zeer mooi gedaan!

  Anna Moortgat

Heb jij een schilderproject voor mij?

Schilderwerken Sam
John Youngestraat 28
9090 Melle
0477 57 69 55

schilderwerken.sam@gmail.com